FOTO’S OP CANVAS, GLAS EN HOUT

Werkwijze

“De droom van iedere fotograaf” dat is ons doel. Hoe bereiken we we dit doel?

 

We zijn een kleinschalig familiebedrijf met oog voor de specifieke wensen van iedere fotograaf. Daarom krijgt iedere fotograaf van ons een gratis voorbeelddoek om onze kwaliteit te testen. Wij printen de foto zonder deze aan te passen. Op deze manier is het doek te vergelijken met wat er bij de fotograaf op de pc wordt gezien.

 

Wij werken op gekalibreerde beeldschermen en zoals wij de foto zien zo komt hij er ook op de printer uit, dit is perfect op elkaar afgestemd. Mochten we twijfelen of de fotograaf de foto zo bedoeld heeft nemen we hierover contact op en sturen we eventueel een proefprintje. 

 

Alle materialen die we gebruiken kiezen we uit op kwaliteit. Voor ons is de kwaliteit namelijk heel erg belangrijk en daar doen we geen concessies in. Of het nu gaat om het doek waarop we printen of om de latten waarop ze opgespannen worden, wij kiezen de beste kwaliteit.

 

De producten zijn zo veel mogelijk handwerk. Zo gebeurt het opspanen van de doeken volledig met de hand. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten en toepassingen. Heb je zelf ergens een idee over laat het ons dan weten. Dan gaan wij kijken of we het kunnen ontwikkelen.